Plakwerken

Nieuwbouw

Uw nieuwbouw snel en secuur bepleisterd

Met de meng- en spuitmachine wordt de basispleister in uw nieuwbouw in een recordtempo aangebracht. Om de muren dan met het plamuurmes secuur af te werken.

plakwerk in nieuwbouw
plakwerk in nieuwbouw

Renovaties

Mijn specialiteit is renovatiewerk, want daarin kan ik nog meer mijn passie kwijt. Scheurtjes in de wanden? Ik werk alle oneffenheden weg. Hellende muren? Onmogelijke hoeken? Ik maak alles weer kaarsrecht.

plakwerk in nieuwbouw
plakwerk in nieuwbouw

Kleine & grote herstellings­werken

Heb je waterschade ogelopen? Last gehad van schimmel of andere schade en wens je een nieuw stukje pleisterwerk? Ik kom graag bij u langs!

Komt de verzekering tussen? Dan maak ik een bestek op. De kostprijs van € 75 voor het bestek (contant te betalen) wordt in mindering gebracht wanneer de werken door mij uitgevoerd worden.

Herstellingen bij waterschade

Uw muren loodrecht

Loodrecht: dát woord past het best bij bepleisterde wanden. Ik plaatst profielen in de hoeken zoals het hoort. Met plamuurmes en waterpas werk ik vervolgens het gips af. Gaat u voor een grotere stevigheid? Dan verwerk ik profielen in de muren zélf. En bepleister ik uw wanden met twee gipslagen.

plakwerk in nieuwbouw
plakwerk in nieuwbouw

Natuurgips: gezonder voor iedereen

Het verschil tussen synthetische en natuurgips? De inwerking op longen en huid. Daarom werk ik alleen met natuurlijke producten. Gezonder voor mij... maar vooral véél beter voor de gezondheid van úw gezin. Want tenslotte leeft u nog jaren tussen deze mooie witte muren.

plakwerk in nieuwbouw